Política

La consellera Salomé Pradas visita Benissa i Teulada Moraira per a tractar temes vitals per a la comarca

Els alcaldes de totes dues poblacions han abordat el transport públic i estratègies per a previndre inundacions en la zona
La consellera Salomé Pradas amb l'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell / GVA

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, s’ha reunit este dimarts amb l’alcalde de Benissa, Arturo Poquet i amb l’alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell. L’objectiu de la trobada ha sigut abordar futures obres per a previndre inundacions a la comarca i les noves rutes de transport, respectivament.

Noves rutes de servici de bus a Benissa

La primera reunió de la jornada va ser amb l’alcalde de Benissa, Arturo Poquet, on Pradas ha comunicat que s’està avançant en la posada en marxa de dos noves rutes de servici de bus que han sigut àmpliament demandades. La primera és la CV-201 La Marina Alta, que comprén tres línies: Benissa-Dénia, Benissa-Orba i Benissa-Xàbia. La segona és la CV-301 Benidorm-València, formada per quatre línies, de les quals les línies 2 i 4 donaran servici a Benissa, connectant Benidorm amb València i amb l’aeroport d’esta ciutat.

Reunió de la consellera Salomé Pradas amb l’alcalde de Benissa, Arturo Poquet | GVA

També s’ha recordat la acabada de posar en marxa del corredor CV-202 Les Marines-Alacant, que consta de set línies. En este cas, la línia 7 Xàbia – Alacant – Aeroport presta servici al municipi de Benissa, oferint una millora en les freqüències i servicis disponibles.

Projectes de desviament de pluvials a Teulada Moraira

En la reunió a Teulada Moraira, ha comunicat la intenció de dur a terme un important projecte de desviament de pluvials per a previndre inundacions en la zona dels Sorts de Moraira. Este projecte contempla el desviament dels cabals d’un barranc que discorre pel tram urbà cap a un altre barranc situat al sud, que compta amb major capacitat. Esta actuació s’emmarca en el Pla de Gestió de Riscos d’Inundació per a la Comarca de la Marina Alta. A més, s’ha acordat estudiar millores en l’estació depuradora del municipi.

Des de l’Ajuntament de Teulada, es continuarà mantenint estos contactes amb la finalitat d’agilitzar els projectes previstos. Llobell ha destacat la importància d’estes reunions per a millorar la qualitat de vida a Teulada Moraira a través de contínues millores en infraestructures i servicis públics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *