Platges

La Marineta Cassiana amplia el seu espai “sense fum” fins als 1.300 metres

L'objectiu és que aquesta platja de Dénia es convertisca en una platja saludable
Marineta Cassiana / Ajuntament de Dénia

En el matí del dimarts 25 de juny, els regidors de Salut Pública de l’Ajuntament de Dénia, Rafa Carrió, i de Platges, Pepe Doménech, han hissat la bandera identificativa de ‘platja sense fum’ en la Marineta Cassiana (zona del Marge Roig).

Aquest any s’ha augmentat a quasi el doble la zona sense fums de la platja, que ha passat de 700 metres a 1.300 metres. La finalitat és que la platja de la Marineta Cassiana es convertisca en una platja saludable.

La iniciativa pretén assegurar un espai saludable als banyistes i reduir la contaminació per burilles mitjançant la prohibició de fumar en la zona. “L’objectiu és evitar la contaminació, amb l’eliminació de fums i burilles, i fomentar la salut, evitant sobretot que hi haja fumadors passius. No volem que la platja siga un cendrer i la mar un femer, per això demanem a les persones diligència i civisme”, ha manifestat Carrió.

La senyalització de ‘platja sense fum’ està composta per la bandera, donada per la Generalitat Valenciana, que s’ha hissat al principi de la Marineta Cassiana i hi haurà també dos cartells on posarà ‘Platja sense fum’, a més d’un cartell indicatiu de ‘Platja sense Fum’.

Per la seua part, Doménech ha destacat que “cada dia hi ha més demanda de platges sense fums. Les persones desitgen que cada vegada hi haja més platges, més trams de platja lliure de fums, i com l’any passat anunciàrem que la intenció era augmentar la zona sense fums, enguany hem volgut fer aquesta ampliació, que és en la part sud de Dénia i ara estem estudiant per a un futur fer un altre tram de platja lliure de fum, en la part nord de la ciutat”.

Aquest és el quart estiu que aquesta platja rep el distintiu que certifica l’adhesió a la campanya ‘Platges sense fum’, que concedix la Conselleria de Sanitat de la Generalitat. La iniciativa pretén assegurar un espai saludable als banyistes i reduir la contaminació per burilles mitjançant la prohibició de fumar en la zona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *