Successos

La Policia Local de Dénia deté a dos homes per furt en diversos establiments comercials

Se'ls van confiscar productes de cosmètica, drogueria i roba per valor de 2.000 euros
Productes confiscats / Policía Local Dénia

La Policia Local de Dénia va detindre, dissabte passat a la vesprada, a dos homes que havien comés, suposadament, diversos furts en diferents establiments comercials de la ciutat. Els homes, de nacionalitat espanyola, van ser detinguts en l’aparcament d’un dels establiments on havien actuat.

La veu d’alarma la va donar una empleada després d’observar que els homes havien entrat a la botiga en repetides ocasions, eixint amb productes amagats que no havien pagat. Després de recriminar-los els fets, va telefonar a la Policia Local mentre els lladres abandonaven el comerç en direcció al pàrquing. La Policia Local va donar l’abast als individus quan intentaven pujar-se al vehicle de lloguer en el qual viatjaven per a marxar-se.

Els agents van procedir a inspeccionar l’interior del vehicle i van trobar diversos lots de cosmètics del comerç que acabaven d’abandonar, així com productes procedents d’altres establiments de Dénia per valor aproximat de 2.000 euros.

Les mercaderies mancaven de tiquet de compra i presentaven trencada la zona on es col·loca l’element de seguretat.

Els dos homes van ser detinguts i posats a disposició judicial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *