Cultura

La Vall del Pop acull “La Ventafocs” en format opereta

Alcalalí programa per a juliol aquest acte gràcies al projecte Les Arts Volants
Campanari d'Alcalalí / Turisme Costa Blanca

Alcalalí acollirà el pròxim 10 de juliol l’espectacle La Ventafocs, una opereta de saló en tres actes basada en el conte “Cendrillon ou la Petite Pantoufle de verre” de Pauline Viardot. Este esdeveniment forma part de la Gira 2024 dels Arts Volants i tindrà lloc en la Vall del Pop.

Este espectacle líric es basa en el universalment conegut conte de La Ventafocs, una història que mescla màgia i fantasia. La nova producció d’esta òpera de saló de Pauline Viardot és dirigida per Joan Font, director i actor, fundador del grup Comediants.

Opereta “La Ventafocs” | Els Arts Volants

La història és contada pels treballadors d’una companyia de mudances que descobrixen, entre caixes, el conte de La Ventafocs. Esta narrativa reviu records, somnis i fantasies de la infància.

Alcalalí acollirà este espectacle el 10 de juliol a les 9:30 hores en el Carrer Vall de Pop. L’entrada serà lliure i gratuïta fins a completar l’aforament. La companyia viatja en un gran camió que es transforma en l’escenari per a representar esta opereta. Els actors són cantants del Centre de Perfeccionament acompanyats al piano.

Els Arts Volant és un projecte de difusió cultural dels Arts, en col·laboració amb la Conselleria de Cultura de la Generalitat, la Diputació de València i l’Ajuntament de València, l’objectiu del qual és portar l’òpera a qualsevol racó de la nostra geografia, especialment a localitats amb escassa activitat musical o on seria complicat realitzar una representació per falta de mitjans tècnics o instal·lacions necessàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *