Societat

L’advocat denier Nicolás Merle homenatjat pels seus 50 anys de professió

L'il·lustre Col·legi d'Advocats d'Alacant li ha fet lliurament d'una placa en reconeixement
Nicolás Merle en l'acte d'homenatge pels seus 50 anys de professió / Redacció

L’il·lustre Col·legi d’Advocats d’Alacant ha homenatjat l’advocat de Dénia, Nicolás Merle Suay pels seus 50 anys de professió.

L’acte tenia lloc en el paranimf de la Universitat d’Alacant, presidit pel degà Ignacio Gally. Al costat de Merle, altres advocats també rebien reconeixement per 50 i 25 anys de col·legiació.

Gally feia lliurament a Merle d’una placa en la qual se li atorga la ‘Distinció d’Honor’ en “reconeixement a la seua adscripció i permanència” en l’ICALI durant més de 50 anys.

L’advocat ha estat acompanyat pels seus tres fills i tres néts que viuen a Dénia. I ha qualificat l’acte com a “emotiu”.

En el seu discurs, Merle aprofitava per a explicar els motius que li van portar a fer-se advocat. Fet que conta, també, en el seu llibre ‘El mut de Morand, la crueltat del seu destí’. La seua àvia, en el seu llit de mort, li va demanar, quan tenia 14 anys, que ajudara a la família. I per aquest motiu va estudiar dret.

Així mateix, l’advocat recordava alguns episodis de la seua trajectòria professional. En este sentit va recordar quan va guanyar un plet al seu professor i catedràtic de Dret Civil, en el qual va representar al seu cosí, el Marqués de Càceres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *