Esports

L’equip de nadadors del Centro Deportivo Dénia va tancar una temporada memorable

Els dianenses van ser els millors en les proves de relleus en les categories Pre-Benjamín, Benjamín i Aleví A
Components de l'equip del Centro Deportivo Dénia / Centro Deportivo Dénia

Amb la finalització de la Lliga Comarcal de Natació de la Marina Alta (MACMA), la comarca ha sigut testimoni d’un impressionant desplegament de talent jove en les piscines.

L’equip del Centro Deportivo Dénia va tancar una temporada memorable, brillant en cada categoria amb resultats que reflectixen el dur treball i la dedicació dels nadadors i els seus entrenadors. Els assoliments individuals i per equips van ser destacats, amb múltiples podis que demostren l’alt nivell aconseguit pels esportistes locals.

L’esdeveniment anual, que congrega a totes les poblacions de la Marina Alta, va fomentar l’esport entre els joves nadadors, sent un èxit rotund a promoure l’esperit competitiu i la companyonia entre els participants.

Entre els destacats, Kevin Garzón Trifu va liderar la categoria Pre-Benjamí masculina amb una primera posició, mentre que en la categoria Aleví, Melissa Hernández Crespo es va emportar l’or, demostrant el seu domini en l’aigua. No menys impressionant va ser l’acompliment en categories majors, on León Jurcvynski i Diego Barrenechea Enrile van sobreeixir en les categories Cadet i Júnior respectivament.

A més, l’equip va mostrar la seua força en les proves de relleus, on es van alçar amb el primer lloc en les categories Pre-Benjamí, Benjamí i Aleví A, evidenciant una excel·lent sinergia i coordinació en equip.

Eduardo i Joan, entrenadors de l’equip, van destacar l’ètica de treball i el compromís dels nadadors des de l’inici de la temporada. Més enllà de les medalles, el verdader valor d’esta temporada ha sigut el desenvolupament personal i esportiu de cada nadador, superant reptes i millorant constantment.

Susana Campos, directora del centre, va ressaltar el suport de les famílies com a clau en l’èxit dels nadadors. La motivació i l’acompanyament dels pares han sigut essencials per a enfortir l’esperit i la determinació dels joves esportistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *