Província

Les alevins del CD Paidos Dénia subcampiones del Trofeu Federació

El combinat col·legial va caure en la final davant el Jovens L`Eliana per 53 a 30

L’equip aleví femení del CD Paidos Dénia va enfrontar un dur repte en la final del Trofeu Federació de la Primera Categoria valenciana de bàsquet, caient davant el formidable equip de Jóvens L’Eliana amb un marcador de 53 a 30. El partit va tindre lloc en el Pavelló Municipal d’Almussafes, que es va vestir de gala per a acollir este emocionant xoc.

Des del començament, el joc va mostrar una clara inclinació cap a l’equip de L’Eliana, que participa en el Nivell Autonòmic, un escaló per damunt de l’equip de Dénia. Les jugadores del CD Paidos, dirigides per Alfonso Torres, no es van acoquinar davant l’adversitat i van lluitar amb determinació al llarg dels sis temps del xoc.

Malgrat l’evident diferència de nivell i la sensible baixa d’Ana Aranda, una peça clau en el seu esquema, les joves dianenses van mostrar un esperit combatiu, enfrontant cada desafiament amb coratge i mantenint la dignitat fins a l’últim segon.

El resultat final va reflectir la superioritat tècnica i tàctica de l’equip de L’Eliana, que va saber imposar el seu joc al llarg del partit. No obstant això, el marcador no entela l’impressionant recorregut del CD Paidos al llarg de la temporada, on van aconseguir ser subcampiones de la Lliga en Preferent i van aconseguir la final del Trofeu Federació, competint en un grup de gran exigència a València.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *