Esports

Les sèniors del Dénia BC van caure davant NB Alboraya (44-73)

La trobada també va servir com a emotiu comiat per a Marybel Gramatis que deixa el club per estudis
Juan Luis Pérez amb les sèniors del Dénia BC / Dénia BC

El pavelló Joan Fuster de Dénia va ser testimoni dels quarts de final del Trofeu Federació, on l’equip sènior femení de Dénia Bàsquet es va enfrontar al NB Alboraya, conjunt que ha competit en 1a divisió, una categoria superior a la de les locals. El partit va destacar per la intensitat i l’alta exigència física imposada per les visitants, marcant una diferència notable des del començament. Al final sa tanca en un marcador de 44 a 73 per les valencianes.

Les jugadores de NB Alboraia van imposar un ritme de joc al qual l’equip dirigit per Juan Luis Pérez no està habituat, prenent la iniciativa des dels primers compassos del partit. La superioritat de les valencianes es va fer notar especialment en la lluita pel rebot, una batalla que van guanyar consistentment al llarg del partit, facilitant així el seu domini en el marcador.

Malgrat la dificultat i del resultat advers, les xiques de Dénia Bàsquet van mostrar un esperit combatiu, mantenint la intensitat i el lliurament fins a l’últim minut. Esta actitud reflectix l’esperit de l’equip que ha caracteritzat tota la seua temporada: lluita i compromís constant.

La trobada també va servir com a emotiu comiat per a Marybel Gramatis, jugadora que prompte es traslladarà a Alemania per a continuar els seus estudis. Marybel, qui ha sigut part del club des de les seues divisions inferiors fins a arribar al primer equip, va ser homenatjada per les seues companyes i el club per la seua dedicació i contribucions al llarg dels anys.

Encara que l’eliminació del Trofeu Federació suposa la fi de la temporada per al Dénia Bàsquet, l’equip es retira amb el cap alt, orgullós del seu acompliment i amb lliçons valuoses per al futur. Les xiques van eixir del camp sabent que havien donat tot de si mateixes, mantenint la dignitat i l’esperit esportiu fins a l’últim segon.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *