Esports

Luci Mann i Ruth Fernández subcampiones provincials en G. Rítmica

Amb cércol Fernández es va proclamar subcampiona provincial, mentres que en maces Luci es va emportar el bronze
Gimnastes amb els seus trofeus / CG Les Marines

El passat cap de setmana, el Club Gimnasia Les Marines va brillar en el Campionat Provincial Nivell Federació Individual i Equips celebrat a la Vila Joiosa, deixant una empremta inesborrable gràcies a l’alt nivell de preparació dels seus gimnastes. Luci Mann i Ruth Fernández van aconseguir un admirable segon lloc per equips, mentre que Clara Soriano es feia amb el bronze en la seua categoria, assegurant totes la seua classificació per al pròxim campionat Autonòmic.

La jornada va començar amb Irina García, qui, malgrat algunes fallades en el seu exercici de cércol, va assolir classificar-se per a l’autonòmic. Li va seguir Hilary DeBond, una jove aleví que va estar molt prop del podi, finalitzant en quarta posició. Anastasia Devko, representant la categoria infantil en corda, va demostrar la seua destresa i es va classificar entre les millors de la província, obtenint també la seua passada al campionat Autonòmic.

En la competició per equips, Les Marines va comptar amb una destacada participació en la categoria sènior per part de Luci Mann i Ruth Fernández. Fernández es va proclamar subcampiona provincial amb el seu exercici de cércol, i Mann es va emportar el bronze en maces, contribuint al fet que l’equip es coronara com a subcampió provincial.

D’altra banda, Clara Soriano va competir a Xàbia en la fase provincial de federació bàsic, enfrontant-se a una competència nombrosa en la seua categoria cadet. Amb gran habilitat per a manejar els nervis, Soriano va obtindre el bronze, garantint així el seu lloc en el campionat Autonòmic.

El club, ple d’orgull pels resultats, es mostra entusiasmat i confiat que els seus gimnastes continuaran collint èxits en les competicions futures, especialment en les pròximes fases autonòmiques que se celebraran al juny. Les gimnastes del CG Les Marines han posat el llistó molt alt, no sols mostrant tècnica i disciplina, sinó també un esperit de superació i compromís que promet portar-les lluny en el món de la gimnàstica rítmica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *