Entrevistes

Lucía Molina: “Rebre aquests premis ens trauen de la nostra zona de confort”

Entrevista, a Dénia FM, amb la directora de màrqueting de Joguets Cayro
Lucía Molina, directora de màrqueting de Joguets Cayro / Alba Alborch

L’associació d’agències de publicitat 361º concedix un premi honorífic a la joguetera Cayro the Games, empresa familiar assentada a Dénia, des de fa 70 anys.

Aquest guardó serà entregat durant la celebració de la XXII edició dels Premis Alce, el pròxim 14 de juny, a Benidorm. Es valora la seua forma d’integrar les noves tecnologies en el joc tradicional.

I amb aquest motiu ha visitat, aquest matí, el ‘primer café’ de Dénia FM, Lucía Molina, directora de màrqueting de Cayro, qui ha assenyalat que rebre aquests premis “ens trauen de la nostra zona de confort”, agraint aquest reconeixement.

Molina ha fet un repàs per l’evolució de l’empresa, des que fora fundada pel seu besavi, la seua modernització i com s’ha anat “acoplant” a l’era industrial. Cayro se centra, en l’actualitat, en el disseny i la comercialització dels joguets.

Actualment, exporten a més de 36 països, i tenen més de 300 referències en els seus catàlegs. I acudixen a més de 40 esdeveniments a l’any per diferents punts de la geografia espanyola, organitzats per “associacions de jugones”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *