Entrevistes

Marco Miquel es mostra “optimista” davant la campanya geladera d’aquest 2024

Entrevista, a Dénia FM, amb el president de l'Associació Nacional de Geladers Artesans
Marco Miquel, president de l'Associació Nacional de Geladers Artesans / Alba Alborch

El president de l’Associació Nacional de Geladers Artesans, Marco Miquel, es mostra “optimista” davant la campanya geladera d’aquest 2024.

L’empresari responsable de la geladeria Miquel Gelater a Dénia i vicepresident d’Artglace, la Confederació d’Associacions de Geladers Artesans de la Comunitat Europea ha visitat el ‘primer café’ de Dénia FM, coincidint amb què aquest dijous 20 de juny, entra oficialment l’estiu (a les 22.51 hores peninsular).

Miquel ha assenyalat que “soc optimista” davant la campanya d’aquest any, i confia que les vendes podrien incrementar-se al voltant d’un 5% respecte a l’any passat.

També ha posat de manifest que el consum de gelat artesà s’està allargant, sobretot a les grans ciutats, on també es consumix a l’hivern.

El president d’ANHEA ha explicat el procés d’elaboració d’un gelat artesà, la seua trajectòria professional i algunes anècdotes.

Per cert, pel que fa al sabor més demandat pels clients, a la Comunitat Valenciana, “el torró està per damunt de tots” ha assegurat, seguit de la “llet merengada”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *