Esports

Marina Galstyan, brillant Subcampiona d’Espanya en Gimnàstica Rítmica

La component del Club Gimnàstica Calpe va repetir l'èxit del passat any pujant al podi, quedant-se a escasses dècimes de la medalla d'or
Marina Galstyan somrient / Club Gimnasia Calpe

El Club Gimnasia Calpe celebra una vegada més l’èxit de Marina Galstyan, qui per segon any consecutiu ha pujat al podi en el Campionat d’Espanya Individual de Gimnàstica Rítmica. Este esdeveniment, que va tindre lloc en la localitat asturiana d’Avilés, va veure com Galstyan aportava dos nous èxits nacionals a l’entitat calpina i a la Comunitat Valenciana.

El diumenge, amb un enlluernador exercici de cércol, Marina es va proclamar Subcampiona d’Espanya en la categoria aleví absolut, quedant a escasses dècimes d’aconseguir la medalla d’or. La seua actuació no sols va ser destacada per la qualitat tècnica, sinó també per l’expressivitat i domini en cada moviment.

El dissabte, la jove gimnasta va sumar un altre èxit en proclamar-se Subcampiona d’Espanya per Autonomies en categoria aleví, on la seua actuació va ser crucial perquè la Comunitat Valenciana acumulara el màxim de puntuacions, gràcies a les seues tres notes excepcionals.

Xus y Montse Soria con Marina Galstyan | CG Calpe

El club i les seues entrenadores, Xus i Montse Soria, estan enormement orgullosos dels assoliments de Marina, qui ha demostrat una notable evolució i compromís amb la seua disciplina. La seua trajectòria no sols és un reflex del seu talent individual, sinó també del suport constant i la formació de qualitat que oferix el Club Gimnasia Calpe.

Estos resultats en el Campionat d’Espanya són un testimoniatge del nivell d’excel·lència que Marina ha aconseguit i auguren un futur brillant per a esta jove promesa de la gimnàstica rítmica espanyola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *