Entrevistes

Mario Passero: “Hem acceptat la proposta de l’equip de govern i hem substituït l’obra israeliana”

Entrevista, a Dénia FM, amb el director de la Mostra de Teatre Ciutat de Dénia

El dijous 6 de juny s’alça el teló de la XXXIII Mostra de Teatre Ciutat de Dénia, organitzada per la regidoria de Joventut i l’ETC. Fins al 16 de juny es podrà gaudir de set companyies valencianes i de la Marina Alta, que posaran en escena obres de comèdia i tragicomèdia, a l’auditori del Centre Social.

Però aquesta edició arriba amb novetats. El dissabte 8 de juny es representaran peces curtes del projecte ‘Via escènica’ en diferents espais urbans de Dénia.

El director de la Mostra i de l’ETC, Mario Passero, ha explicat, en el ‘primer café’ de Dénia FM, que es tracta d’una col·laboració amb el festival Russafa Escènica. Aquestes peces es representaran a la porta d’entrada al Castell, al carrer Olivera, i als baixos de l’Ajuntament.

Passero ha detallat la programació d’aquesta XXXIII edició, així com els motius de la substitució de l’obra israeliana, amb la qual anava a començar la Mostra, per una altra a càrrec de l’ETC Dénia, davant el conflicte bèl·lic existent i la decisió adoptada per l’equip de govern, la regidoria de Joventut, en suport a Palestina, de substituir-la.

Les entrades, a 5 euros, per a les obres a representar al Centre Social. Igual que altres anys, té el seu fi solidari, ja que la recaptació es destinarà a l’ONG Free Minor Africa.

S’entregaran cinc premis: millor actor, actriu, direcció, obra (elegida pel públic) i a l’ús del valencià, dotat amb 300 euros, gràcies a la col·laboració de Baleària. Passero ha explicat que el guardó serà la Torre del Gerro en ceràmica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *