Esports

Màxim suport a l’esport local i tradicional a Dénia

Bon acolliment a la iniciativa Mou-te, amb activitats esportives per a majors de 65 anys
Equip de la Escola de Pilota Valenciana Dénia / Javier Zamora

El màxim responsable de l’esport local a Dénia, Valen Alcalá, va valorar positivament les accions encaminades a visibilitzar el treball de les escoles esportives i als grans esportistes locals (Gala de l’Esport, la matinal esportiva de Nadal, les activitats de presentació i conclusió de les escoles esportives), el suport a l’esport tradicional, amb la celebració del primer Dia de la pilota a Dénia, i la col·laboració amb Salut Pública per a la posada en marxa de la iniciativa “Dénia en moviment”, que té ja un grup de 30 persones participants per al mes de juliol.

L’edil d’esports es va referir a la iniciativa “Mou-te”, posada en marxa el novembre passat, que oferix activitats esportives per a majors de 65 anys i que ha tingut “molt bon acolliment”. El pròxim curs, hi ha anuncia, s’ha ampliat l’oferta de places i horaris per a donar cobertura a la demanda creixent.

Valén Alcalà valore positivament el creixement de les lligues locals, unes competicions que tenen com a objectiu principal la promoció dels esports entre els més joves i en les quals han participat 856 xiquetes i xiquets de tots els centres escolars de Dénia i de poblacions veïnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *