Educació

Més de 500 estudiants es presenten a les proves d’Accés a la Universitat a la Marina Alta

Dividits en dos tribunals, 249 acudiran al CdT Dénia i 260 al Centre Excel·lència de Benissa

Més de 500 estudiants de la Marina Alta s’enfrontaran, a partir del 4 de juny, a les proves d’Accés a la Universitat 2024, que es desenvoluparan fins al dijous 6 de juny.

A la Marina Alta, igual que l’any passat, hi ha dos tribunals, dependents de la Universitat Miguel Hernández.

El número 1, al qual acudix l’alumnat dels tres centres de Secundària i Batxillerat de Dénia (Historiador Chabás, Maria Ibars i Sorts de la Mar), a més de l’IES Enric Valor de Pego i l’IES Xébic d’Ondara. Les proves es realitzaran al CdT Dénia-Marina Alta. Estan convocats 249 estudiants.

Aquestes instal·lacions ja han estat condicionades pel personal de les brigades de manteniment dels departaments d’Educació i Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Dénia amb la col·laboració de l’alumnat dels Programes de Qualificació Bàsica de CREAMA Dénia.

I el tribunal 11, al qual acudixen els estudiants dels IES Josep Iborra de Benissa, els dos de Xàbia (Antoni Llidó i La Mar), i els de Gata de Gorgos, Pedreguer, Teulada i Calp. Aquestes proves, a les quals es presenten 260 alumnes, es realitzaran al Centre d’Excel·lència de Benissa.

Els exàmens comencen, el 4 de juny, amb la prova de Castellà; i finalitzaran el dijous 6 de juny amb l’examen de Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials i Arts Escèniques II.

En cas de solapament en l’horari d’algun examen, podria realitzar-se alguna prova el divendres 7 de juny.

Les notes es podran conéixer el 14 de juny a partir de les 13.00 hores i el període de revisió serà del 17 al 19 de juny a les 14.00 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *