Successos

Mor un banyista octogenari a la platja de l’Arenal Bol de Calp

Tràgic inici de la temporada de platges a la Marina Alta
Imatge d'arxiu de la platja Arenal-Bol a Calp / Redacció

Des del CICU s’ha informat de la defunció de dos homes ofegats i un altre traslladat a l’hospital amb símptomes d’ofegament a la província d’Alacant durant la jornada d’ahir.

Al llarg de la jornada d’ahir van morir dos homes en platges de Calp i Orihuela i un tercer va necessitar assistència mèdica i va ser traslladat des d’una platja de Benidorm a un centre hospitalari amb símptomes d’ofegament.

El succés esdevingut en una platja de la Marina Alta va tindre lloc a primera hora de la vesprada. Entorn de les 15 hores es va alertar al CICU que havien tret de l’aigua inconscient a un home de la platja Arenal-Bol de Calp. El CICU va mobilitzar una unitat del SAMU i una unitat SVB. L’equip mèdic del SAMU va realitzar la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques d’estabilització al banyista, de 82 anys, però no va haver-hi resposta i van confirmar la seua defunció. L’autòpsia revelarà les causes de l’ofegament.

Este ofegament se suma al que es va produir el cap de setmana en la cala de la Fustera de Benissa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *