Oci i temps lliure

Torna a Xàbia el festival Música a l’Estiu de Xàbia del 9 al 12 de juliol

Els concerts són gratuïts i es celebraran a partir de les 21.00 hores
Música a l’Estiu de Xàbia / Aj. Xàbia

Xàbia ha presentat la programació del festival Música a l’Estiu, que aquest 2024 celebrarà la XXXVIII edició. Aquest any s’ha dividit en dues parts, durant el mes de juliol, els concerts ompliran de música les nits d’estiu i es realitzaran a l’església de Sant Bertomeu. Els concerts són gratuïts i es celebraran a partir de les 21.00 hores.

El cartell del concert alça el teló el dia 9 de juliol amb la pianista coreana Jeongin Kim, que es va graduar amb una de les millors notes a l’Escola Superior de Música de la Universitat Nacional de Seül. El 2022 va guanyar el primer premi en el Karlrobert Kreiten Klavierwettbewerb.

El 10 de juliol serà el torn d’un duet amb Joaquín Riquelme (viola) i José Enrique Bagaria (piano). Riquelme és membre de l’Orquestra Filharmònica de Berlín i Bagaria és professor del Conservatori Superior del Liceu de Barcelona.

Música a l’Estiu Xàbia | Aj. Xàbia

El dia 11 de juliol actuarà el quintet de metall Spanish Brass, integrat per Carlos Benetó (trompeta), Juanjo Serna (trompeta), Manolo Pérez (trompa), Indalecio Bonet (trombó) i Sergio Finca (tuba).

El divendres 12 de juliol, el festival es tancarà amb el concert “amb Denominació d’origen Xàbia” amb Darío González (guitarra) i Pepi Lloret (soprano), seguit pel quartet de clarinets Gorgutes, format per Miguel García, Claudia García, Pedro Roberto i Javier Bernabeu.

La regidora de Cultura, Mavi Pérez, ha mostrat la seua satisfacció per les novetats que s’han posat en marxa en aquesta edició del festival, “de la mà de l’equip del Conservatori Professional de Música de Xàbia”. A més, ha destacat que el cartell d’aquesta XXXVIII edició compta “amb músics de diferents especialitats” i el concert de tancament vol posar en valor “el gran talent que tenen els músics locals”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *