Concerts

El Festival Música al Castell torna a Dénia amb un cartell d’artistes internacionals

En aquesta 32a edició, el festival presenta un cartell amb propostes que uneixen tradició i modernitat
Redacció / Aj. Dénia

Del 24 al 27 de juliol, l’esplanada del Castell de Dénia es transformarà de nou en l’escenari del festival Música al Castell. En aquesta 32a edició, el festival presenta un cartell amb propostes que uneixen tradició i modernitat. Tots els concerts començaran a les 23 hores.

El festival començarà el 24 de juliol amb Dolç Tab Jazz Project, liderat pel dolçainer Josep Alemany, oferint una fusió de jazz, folk i himnes populars. El 25 de juliol, Fetén Fetén presentarà “Tradicional”, una lectura contemporània de la música popular de ball amb instruments únics com el serrutx i la flauta cadira de càmping. El 26 de juliol serà el torn del flamenc amb Amura, un projecte musical d’Isabel Julve, Matthieu Saglio i José “El Piru”. Finalment, el 27 de juliol, l’artista Rodrigo Cuevas tancarà el festival amb el seu espectacle La Romería, un xou extravertit i alegre.

El regidor de Cultura, Raúl García de la Reina, destaca la presència de músics de la Marina Alta i d’artistes de projecció nacional i internacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *