Entrevistes

Nacho Cabrera: “Pepe Cabrera és un ecosistema de disseny, arquitectura i innovació”

Entrevista, a Dénia FM, als germans arquitectes Paula i Nacho Cabrera Gil
Paula y Nacho Cabrera Gil / Alba Alborch

Ho porten en la sang. El cognom Cabrera, a Dénia, està associat a innovació, creativitat, emprenedoria.

No debades, el seu pare, Pepe Cabrera, va convertir un negoci familiar dedicat al sector tèxtil en una botiga de roba de primeres marques i alta costura. Especialitzant-se, després, en l’interiorisme i el disseny d’avantguarda, que va culminar amb l’obertura en 2002 de Pepe Cabrera, a l’entrada de Dénia, que s’ha convertit en un referent a Espanya i més enllà de les nostres fronteres.

El dilluns 17 de juny, han visitat ‘el primer café’ de Dénia FM, els germans arquitectes, Paula i Nacho Cabrera Gil, socis de Pepe Cabrera Homes i de l’estudi Alauna Arquitectos.

Han parlat de la marca Pepe Cabrera, el seu dia a dia, des de Dénia, València i ara també la seua expansió a El Salvador, projectes de passat, present i futur. Han rebut una menció especial per la seua ‘Villa al Suave’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *