Concerts

Nebulossa inicia la seua gira nacional, el Zorra Tour 2024

El primer concert va ser a Ondara el passat dissabte
Zorra Fest / La Veu d'Ondara

Nebulossa ha encetat la seua esperada gira nacional, el Zorra Tour 2024, amb un emocionant concert a la plaça de Bous d’Ondara el passat dissabte 22 de juny. Aquesta actuació marca el retorn de la banda al seu municipi després del seu destacat pas per Eurovisió 2024.

Zorra Fest | La Veu d’Ondara

El Zorra Tour 2024 portarà a Nebulossa per diferents festivals i escenaris d’arreu d’Espanya, presentant un muntatge que inclou una selecció dels seus èxits coreografiats específicament per a aquesta gira. Entre els temes destacats es troba “Zorra”, la cançó que els va obrir les portes a Eurovisió 2024.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *