Esports

P. Juanvi Ortolá i Gata FS finalistes de Copa Acydma

El partit que proclamarà al campió es jugarà el dissabte en el pavelló de Joan Fuster a les 17.30 hores
Equipo de P. Juanvi Ortolá / Acydma

Este dissabte es viurà un emocionant clímax en la Copa Acydma amb la gran final entre Pintures Juanvi Ortolá i Gata FS. L’esperat enfrontament tindrà lloc en el pavelló Joan Fuster de Dénia a les 17.30 hores, on tots dos equips buscaran coronar-se campions d’esta destacada competició de futbol sala.

L’equip de Pintures Juanvi Ortolá ha mostrat una trajectòria impressionant per a arribar fins ací, començant amb una victòria contundent sobre el Benitatxell FS en els quarts de final. El seu camí cap a la final es va consolidar després de véncer a Republic Dénia per 4 a 2 en una emocionant semifinal a partit únic.

D’altra banda, Gata FS ha demostrat igualment la seua capacitat i determinació, començant per superar a Els Poblets en quarts de final en un agònic torn de penals. El seu passe a la final va ser assegurat amb una victòria sobre Orange FS per 2 a 1 en les semifinals, demostrant habilitat i nervis d’acer.

Equip de Gata FS | Acydma

La final entre Pintures Juanvi Ortolá i Gata FS promet ser un dol intens i equilibrat, amb tots dos equips disposats a donar-lo tot per a alçar el cobejat trofeu de campió.

A més, l’organització Acydma ha programat el seu tradicional sopar gal de lliurament de trofeus per al divendres 14 de juny, on se celebrarà la culminació de la temporada juntament amb els assoliments de tots els equips participants. Este esdeveniment no sols culmina la competició, sinó que també celebra l’esperit esportiu i la companyonia dins de la comunitat del futbol sala.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *