Platges

Panells informatius per a evitar els embussos en les cales de Xàbia

El departament de Platges i les empreses de turisme actiu acorden uns horaris d'accés a la Granadella
Panells informatius en els accessos a les cales de Xàbia / Ajuntament de Xàbia

La regidoria de Platges de Xàbia, que dirigix Juan Ortolá, ha instal·lat este mes de juny uns panells que informen pràcticament en directe del nombre de places d’aparcament que queden al carrer Pic Tort (Cala Granadella) i al carrer La Barraca (Cala Portitxol).

Els panells es troben a la carretera del Portitxol amb el Camí Cabanes (rotonda Consum) i al desviament al carrer La Barraca des de la carretera del Portitxol.

Segons ha explicat el regidor “este sistema intenta evitar que els banyistes arriben al punt on es troba la barrera de control d’accés i hagen de girar cua a l’estar completa la zona d’aparcament”. De tal forma que en rebre esta informació de la situació de les places “poden optar per anar a una altra platja i evitar-se l’embossament que es produïx”.

D’altra banda, la regidoria ha acordat amb les empreses de turisme actiu l’accés a la cala Granadella uns horaris, de tal forma que totes puguen treballar i es compatibilitze amb les mesures per a evitar la massificació de la cala.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *