Esports

Pedreguer estrenarà gespa artificial al seu camp de futbol

La duració de la substitució de la gespa artificial del camp de futbol a Pedreguer serà de cinc setmanes
Obres del canvi de la gespa en el camp de futbol de Pedreguer / Ayto. Pedreguer

Pedreguer iniciarà una nova era en les seues instal·lacions esportives amb la renovació completa de la gespa artificial del seu camp de futbol. Aquesta important millora, que ascendeix a 166.082,96€, és possible gràcies a la col·laboració entre la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament de Pedreguer, amb un finançament respectiu del 85% i el 15%.

El camp, que va rebre la seua última instal·lació de gespa en 2011, mostrava evidents signes de deteriorament. Després de més d’una dècada, els jugadors i usuàris podran gaudir de noves instal·lacions que garantiran millors condicions per al joc i entrenament.

El projecte està liderat per Obrimed, amb Realturf Systems S.L. encarregada de realitzar les obres. El passat 31 de maig, va tenir lloc la signatura de l’acta de replanteig en el poliesportiu municipal, marcant l’inici oficial de les obres que es preveuen durar cinc setmanes.

Autoritats i tècnics en el camp de Pedreguer | Ayto. Pedreguer

A l’acte de signatura van assistit figures clau com José Vicente Cabrera Puigcerver, Regidor d’Obres Públiques, Serveis Municipals i Esports, i Jorge Díaz Rodríguez, Enginyer de Camins Canals i Ports, mostrant el suport institucional a aquest projecte tan esperat.

La comunitat de Pedreguer, especialment els entusiastes del futbol, espera amb gran anticipació el moment de poder trepitjar aquesta nova gespa que promet ser un canvi significatiu per al foment del futbol i l’activitat física en general dins de la localitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *