Política

Pepa Font: “El nostre deure és treballar pels damnificats i lluitar perquè les partions no arriben a efectuar-se”

Reunió del PP amb els afectats per les partions de Costes a Dénia
Reunió del PP amb veïns afectats per les partions de Costas a Dénia / Redacció

El Partit Popular de Dénia, una vegada més, s’ha reunit amb els afectats per la partió de costes. A aquesta reunió ha assistit Pepa Font, com a portaveu del PP en la ciutat dianense, però no ho ha fet sola.

Ho ha fet junt amb altres representants del partit com César Sánchez, diputat nacional del Partit Popular, Alfredo Castelló, vicepresident de les Corts Valencianes i Vicente Martínez, director general de Costes i Ports per la Generalitat Valenciana.

Els veïns de la zona i, en general, tots els damnificats per la Llei de Costes han mostrat la seua total preocupació davant les partions proposats pel Ministeri en el litoral dianense.

Font, portaveu del Partit Popular a Dénia, ha assegurat que “hem tingut la mala sort que qui ha signat la partió en la costa deniera siga cap de llista del PSOE i que l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, ho haja fet seu dins del Pla General Estructural que ja ha aprovat. Per tant, la lluita constant del Partit Popular ara ha de ser intentar que aquesta situació canvie accedint el pròxim 9 de juny a Europa per a ajudar a revertir aquestes lleis, que afecten nombrosos veïns de la zona. El nostre deure és treballar per ells i lluitar perquè aquestes partions no arriben a efectuar-se”.

Martínez ha assegurat que “hem d’estar tots units per evitar que els damnificats de la partió hagen de passar pel tub”. Per al director general és “una barbaritat que això ho estiga intentant el Ministeri des de fa molts anys”. Per això mateix, ha insistit “que des de la Generalitat Valenciana s’està intentant combatre aquesta aplicació de la Llei de Costes en una legislació completament nova. En una legislació autonòmica que servisca per a compensar aquests efectes, ja que ara com ara no es pot modificar la llei estatal”. Martínez recalcava que “aquesta gent mereix que se’ls defense perquè, en cas de no ser així, perden tota una vida, els seus estalvis i les seues pròpies cases”.

Per la seua banda, Sánchez, diputat nacional del Partit Popular, ha matisat que “els veïns de la Marina Alta o de Dénia que tenen propietats o negocis en la costa valenciana, poden estar tranquils, ja que el Partit Popular treballarà incansablement en el congrés per a acabar amb aquesta política d’abandó i d’agressió a la propietat privada de Teresa Ribera, la candidata del PSOE, i de Pedro Sánchez”.

El diputat nacional ha garantit que “els socialistes a Espanya estan jugant amb la vida de les persones i de moltes famílies, ja que no és presentable que no se’ls permeta ni fer obres de rehabilitació en les seues pròpies vivendes”.

Els populars seguiran donant suport als damnificats per les partions proposats pel Ministeri en el litoral denier.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *