Societat

Benissa inaugura oficialment les pistes multiesportives de Beniver

L'obertura ha comptat amb una activitat lúdica en la qual han participat alumnes dels CEIP Manuel Bru i Pare Melchor
Pistes multiesportives / Amanda Ortolà

Benissa ha inaugurat hui, 14 de juny, les noves pistes multiesportives situades a la partida Beniver. La inauguració ha comptat amb una activitat lúdica en la qual han participat alumnes dels CEIP Manuel Bru i Pare Melchor. El projecte, que ha tingut un cost aproximat de 64.000 euros, ha sigut finançat íntegrament per la Diputació d’Alacant dins del Pla + Esport.

L’alcalde, Arturo Poquet, ha destacat que amb aquesta iniciativa es dona resposta a una petició veïnal, especialment dels joves que, a través del Consell d’Infància i Adolescència, havien sol·licitat unes instal·lacions públiques, obertes, gratuïtes i d’ús comú no regulat per a poder gaudir de l’esport a l’aire lliure sense necessitat de portar l’equipació d’un club.Les obres van ser licitades en 2023 i, segons l’alcalde, el termini d’execució ha sigut d’uns tres mesos. Aquesta actuació ja és una realitat i contribueix a l’objectiu de fomentar l’esport a l’aire lliure, en un espai pròxim a l’àrea d’esplai de Beniver.

Inauguració de les pistes multiesport | Amanda Ortolà

El regidor d’Esports, Adrián Cabrera, ha assenyalat que les pistes permeten la pràctica de futbol sala, ja que compten amb porteries, i de bàsquet, amb la instal·lació de cistelles. Al paviment s’han pintat les línies de les dues principals modalitats esportives, tot i que també es pot jugar a hoquei sobre patins o a handbol, així com a jocs tradicionals com el Sambori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *