Successos

La Policia Local clausura un club de fumadors de Xàbia

Al número 5 del carrer Major s'han confiscat dos quilograms d'haixix i marihuana, al costat de una bàscula de precisió
Droga requisada / Aj. Xàbia

La Policia Local de Xàbia ha clausurat un club de fumadors situat al número 5 del carrer Major, que generava nombroses queixes dels veïns i veïnes d’aquesta via per l’olor i el fum generat al seu interior.

La clausura es va produir el divendres 14 de juny a la vesprada, dos dies després de realitzar una inspecció a l’interior del local. Una inspecció en la qual els agents de la Policia Local de Xàbia van detectar diverses infraccions de la normativa vigent així com una gran quantitat de droga. Concretament, es van confiscar dos quilograms d’haixix i marihuana, al costat d’una bàscula de precisió, entre altres.

Clausura local | Aj. Xàbia

Després de la inspecció, la Policia Local va instruir les diligències judicials que s’han traslladat a la Guàrdia Civil de Xàbia perquè continue la investigació i determine els tipus delictius d’acord amb el Codi Penal.

En aquestes diligències, a més de la droga requisada, la Policia Local ha recollit que el club no disposava d’un segur de responsabilitat civil, exercia una activitat sense llicència i els seus responsables permetien o toleraven activitats il·lícites a l’interior del local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *