Educació

23 estudiants de la Marina Alta guardonats amb el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic

Els alumnes han sigut els millors de les seues respectives promocions en tota la Comunitat Valenciana
Auditorio ADDA / Redes sociales

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació va dur a terme, dilluns i dimarts passats, la cerimònia de lliurament dels Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic per als estudiants de Primària, Secundària i Batxillerat de la província d’Alacant, corresponents al curs 2022-23. Entre els premiats es troben 23 alumnes de primària de diferents centres educatius del sud de la Marina Alta i dos d’ells de Xàbia.

L’esdeveniment es va celebrar en l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA), reunint els estudiants premiats, les seues famílies i els docents. Ignacio Martínez Arrúe, director general d’Ordenació Educativa i Política Lingüística, va elogiar l’esforç i dedicació dels alumnes guardonats, subratllant que han sigut els millors de les seues respectives promocions en tota la Comunitat Valenciana, descrivint-los com “alumnes excel·lents, alumnes de 10”. Martínez Arrúe va emfatitzar que aquests èxits són el resultat de moltes hores de dedicació i esforç, agraint també el suport dels docents i les famílies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *