Successos

Presó per a un dels tres detinguts pel crim del veí de Gata

El jutge ha dictat llibertat amb mesures cautelars per a un segon detingut

El Jutjat d’Instrucció número 2 de Dénia, en funcions de guàrdia, ha rebut este dilluns als tres detinguts per la mort d’un home dissabte passat a Gata de Gorgos (Alacant) i ha acordat la presó provisional comunicada i sense fiança per a un d’ells, d’acord amb el criteri del Ministeri Fiscal.

De la mateixa manera, per a un segon detingut ha dictat la llibertat amb mesures cautelars de retirada de passaport i compareixença periòdica davant el jutjat, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) en un comunicat.

Quant al tercer detingut, el jutge ha acordat la llibertat sense cautelars. Els tres queden investigats en una causa oberta per un delicte d’homicidi, sense perjuí d’ulterior qualificació en funció dels resultats de la investigació.

Quins van ser els fets?

La Guàrdia Civil va detindre a tres homes per la seua presumpta implicació en la mort d’un altre, de 38 anys, en Gata, a última hora de la vesprada del dissabte. La víctima va morir al suposadament rebre diversos colps amb un bat de beisbol.

Agents de la Policia Local van iniciar en primer lloc la reanimació cardiopulmonar fins a l’arribada dels medis sanitaris, que van trobar al ferit ja en parada cardiorespiratòria amb diversos traumatismes en el tronc, la cara i el coll. Els equips mèdics van continuar amb les tasques de RCP avançada, però no van poder recuperar-ho i van confirmar la defunció de l’home.

L’Ajuntament de Gata de Gorgos, en un decret d’Alcaldia, es va mostrar “consternat” i va expressar la seua “tristesa” per estos fets, al mateix temps que va transmetre el condol i “tot el suport possible” de la corporació municipal a la família del mort.

El consistori va declarar tres dies de dol oficial en la localitat, que conclouen este dilluns 24 de juny; va decretar la suspensió de tots els actes públics i festius convocats i el tancament de les instal·lacions esportives i espais municipals, i va ordenar que les banderes onejaren a mitja asta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *