Comerç

‘Rebaixes’, la campanya de comerç que també reivindica el valencià

L'Ajuntament de Dénia cerca incentivar l'ús de la cartelleria en llengua valenciana
Clients als comerços de Dénia / Tino Calvo

L’Ajuntament de Dénia llança la campanya ‘Rebaixes’ per a anunciar els descomptes d’estiu. Esta iniciativa cerca incentivar l’ús de la cartelleria en llengua valenciana en els comerços de Dénia, enfortint així la identitat cultural i lingüística de la regió.

L’Oficina de Promoció del Valencià distribuirà 500 cartells i 3.000 etiquetes amb els lemes “rebaixes”, “descomptes”, “abans” i “ara” entre els establiments que s’adherisquen a la campanya. Esta acció s’alinea amb els esforços de l’Ajuntament de Dénia per a fomentar l’ús del valencià en el sector comercial local.

Cartell comercial en valencià | Aj. Dénia

Els establiments interessats a participar poden posar-se en contacte amb l’Oficina de Promoció del Valencià a través del correu electrònic normalitzacio@ayto-denia.es o telefonant al 965780100. El material pot ser arreplegat en l’oficina situada en els baixos de l’ajuntament, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 hores.

Rafa Carrió, regidor de Normalització Lingüística, va destacar que esta campanya “s’unix a altres projectes i servicis que duu a terme l’Ajuntament de Dénia per a promoure i facilitar el valencià en el teixit comercial de Dénia”. A més, l’Oficina de Promoció del Valencià oferix servicis gratuïts de traducció i correcció de textos en valencià per a comerços i establiments hostalers locals, incloent-hi cartells, menús i factures.

Carrió va subratllar la importància de “facilitar l’ús de la llengua pròpia en l’àmbit comercial i promoure este tipus d’accions, ja que el comerç local i el valencià són dos elements que es complementen molt bé, aportant valor cultural i proximitat”.

Amb esta iniciativa, l’Ajuntament de Dénia busca no sols promoure el valencià, sinó també enfortir el comerç local, creant un entorn més atractiu i culturalment enriquit per a residents i visitants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *