Medi ambient

Voluntaris de Xàbia retiren més de 100 quilos de fem de l’entorn natural

Estes jornades de neteja s'organitzen en el marc de la I Setmana del Medi Ambient
Voluntaris al costat dels residus arreplegats en la jornada / Aj. Xàbia

En un esforç per protegir i conservar el medi ambient, la regidoria de Medi Ambient de Xàbia va organitzar amb èxit la jornada “Xàbia contra la basuraleza” com a part de la I Setmana del Medi Ambient de la ciutat. Durant esta jornada, un total de 103 quilos de residus diversos van ser retirats de diferents espais municipals.

Recollida de “basuraleza” | Aj. Xàbia

Els voluntaris, organitzats en tres grups, van realitzar una labor exhaustiva de neteja en tres punts clau: Cap Prim, l’Ermita de Santa Llúcia i el riu Gorgos, entre el Molí i el Pont del Llavador. Gràcies a la seua dedicació, es van aconseguir arreplegar 24,5 quilograms d’envasos, 18 quilograms de paper-cartó, 10 quilograms de vidre i altres 50,5 quilograms de residus variats, incloent-hi fusta, ferralla i plàstic dur.

Voluntaris al costat de residus arreplegats | Aj. Xàbia

Juanlu Cardona, regidor de Medi Ambient, va expressar la seua gratitud a tots els participants que es van unir a esta iniciativa dissabte passat. “Agraïsc a tots aquells que es van sumar a esta nova jornada ‘Xàbia, contra la basuraleza’. La seua col·laboració és fonamental per a mantindre el nostre entorn net i saludable”, va afirmar Cardona.

La programació de la Setmana del Medi Ambient de Xàbia continua amb una mostra de curts de temàtica mediambiental el 6 i 7 de juny a la Casa de Cultura, a partir de les 19.30 hores. A més, l’exposició “Mobilitat sostenible, inclusiva i segura” estarà disponible este dimecres en la dessaladora, amb horaris de visita de 10.00 a 12.00 i de 18.00 a 20.00 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *