Esports

Rècord de medalles en l’autonòmic Sub 18 per al CA Baleària Diànium

El club dianense va aconseguir una d'or per a Sául Delgado, 4 de plata i 2 de bronze
Atletes dianenses en l'autonòmic disputat a Elda / CA Baleària Diànium

La pista d’atletisme d’Elda va ser l’escenari de l’emocionant Campionat Autonòmic Sub18 dissabte passat, on 13 atletes del CA Baleària Diànium van aconseguir destacar-se amb resultats notables, culminant en diverses medalles i reconeixements. Saúl Delgado va encapçalar l’equip amb una medalla d’or en llançament de pes, mostrant la seua destresa i tècnic superior.

Els atletes del club van assolir també posicions d’honor amb Marco García Torres, Daniel Barrera, Katerina Moreno i Iván Gómez Martínez que es van fer amb la plata en les seues respectives competències: 2000 m obstacles, 100 m, 400 m tanques i triple salt, respectivament. A més, Érika Miralles i Aitana Bertomeu es van emportar el bronze en salt d’alçada i llançament de javelina, demostrant l’alt nivell i compromís de l’equip.

La competició, que es va caracteritzar pel seu alt nivell i la intensa competitivitat, va tindre un gir inesperat quan una forta tempesta va obligar a suspendre les activitats restants, les quals van haver de disputar-se en la pista de València.

Este campionat ha marcat una fita per al C.A. Baleària Diànium, ja que és la primera vegada que el club aconseguix tantes medalles en un campionat autonòmic Sub18, la qual cosa reflectix l’esforç continu i la dedicació dels seus joves atletes. Este èxit no sols eleva l’esperit de l’equip, sinó que també promet un futur brillant per a estos joves prometedors en l’atletisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *