Política

Els rentapeus de les platges de Dénia afectats per la manca d’adjudicació del contracte de manteniment

Finalment, a Blay Beach no serà possible dur a terme la sedimentació d'arena
Blay Beach / Aj. Dénia

Els rentapeus de les platges de Dénia han quedat fora de servei a causa de la manca d’adjudicació del contracte de manteniment per part de la Conselleria de Turisme, segons ha anunciat el regidor de Platges, Pepe Domenech. Aquesta situació ha derivat en què els rentapeus de les platges de Bovetes, Costa de la Calma i Molins no estiguen actualment en funcionament, a l’espera que l’empresa adjudicatària del servei els connecte.

La resta de rentapeus –Raset, Marines, Marineta i Deveses– sí que funcionen perquè els serveis de l’ajuntament han realitzat el manteniment corresponent, encara que no siga una competència municipal.

Blay Beach

Una altra problemàtica és la que afecta a Blay Beach. El regidor ha informat que el Servei Provincial de Costes ha sol·licitat a l’Ajuntament de Dénia informes sobre la flora i fauna de les aigües de la platja de Blay Beach per concedir-li autorització per a abocar arena i recuperar la platja. Per la seua part, l’alcalde Vicent Grimalt ha anunciat que enguany no serà possible dur a terme aquesta actuació. A més, l’ajuntament ha indicat que no disposa dels mitjans tècnics per a elaborar els informes necessaris, així que subscriurà d’ací a poc un conveni amb l’Institut d’Ecologia Litoral perquè realitze aquests estudis i poder així continuar amb la tramitació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *