Política

El regidor Jorge Ivars renuncia a la seua acta com a regidor de l’Ajuntament de Benissa

L'edil ha 'tancat un cicle' després de 13 anys de dedicació a la política del municipi
Jorge Ivars / Aj. Benissa

El regidor del Partit Popular i primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Benissa ha anunciat la seua decisió de renunciar a l’acta com a regidor de l’Ajuntament de Benissa per motius personals.

Després de 13 anys com a edil, “és moment de tancar un cicle. Un cicle al qual m’he dedicat en cos i ànima”, ha explicat Ivars. En el seu comiat, Jorge Ivars ha tingut unes paraules d’agraïment per a la persona que el va introduir en política, Juan Bautista Roselló. També a tots els funcionaris i treballadors de l’Ajuntament i de Benissa Impuls: “ha sigut una sort treballar amb vosaltres. Estic molt orgullós de tot el treball que hem fet junts”.

A l’oposició, Ivars ha agraït el respecte i tracte cordial que sempre han tingut amb ell i, al seu equip de govern, els ha brindat la seua ajuda sempre que ho necessiten, “saben que poden comptar amb mi per a allò que necessiten”.Ivars ha volgut mostrar un agraïment especial a la seua família, “persones que no formen part de la política, però que la pateixen igual o més que nosaltres. Sobretot a dues persones que ja no estan, però que segur se sentirien orgulloses de mi i a la meua companya de vida, perquè sé que ser parella d’un polític és molt dur i sacrificat”. I per descomptat, “no puc oblidar-me de la confiança que m’ha brindat el meu alcalde i amic, Arturo Poquet. Hem crescut junts com a persones i com a polítics. T’estaré sempre infinitament agraït pel teu suport incondicional”.

Arturo Poquet, alcalde de Benissa, ha reconegut que “la renúncia del nostre company Jorge suposa una gran pèrdua per al nostre equip, tant professional com personal”.”Fa molts anys que treballem junts, dedicats a aquest projecte i hem aconseguit grans èxits, en gran part pel seu compromís, il·lusió i esforç. Com li he dit personalment, agraïsc sincerament el seu treball i la seua amistat i li desitge el millor en aquesta nova etapa”, ha declarat Poquet.A partir del dilluns 3 de juny s’obri una nova etapa. És moment de mirar cap avant i plantejar tranquil·lament una continuïtat del nostre projecte polític i una reorganització de l’equip de govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *