Alertes Platges

Reoberta la platja del Trampolí de Les Rotes de Dénia

Una nova anàlisi ha eixit positiu i tots els paràmetres de l'aigua la fan ja apta per al bany
PLAYA TRAMPOLÍ / REDACCIÓ

El regidor de Platges de l’Ajuntament de Dénia, Pepe Domenech, ha comunicat que s‘ha reobert el tram de platja del Trampolí en la zona de Les Rotes.

Aquest tram es va tancar ahir a migdia a causa d’una comunicació del Servei de Qualitat d’Aigües de la Conselleria de Medi Ambient, que indicava que en les mostres recollides el dimecres en aquesta zona, se superaven els valors màxims admissibles en un dels paràmetres indicadors de contaminació residual.

Després de diverses anàlisis realitzades al llarg de tot el matí d’avui, finalment el resultat d’una nova anàlisi ha estat positiu i tots els paràmetres de l’aigua la fan ja apta per al bany.

La prohibició, que va estar en vigor des d’ahir a migdia fins avui a migdia, abastava des del final de Marge Roig fins a la Punta del Sard, zona en la qual ha estat onejant la bandera roja.Amb la reobertura d’aquesta platja, l’Ajuntament de Dénia reafirma el seu compromís amb la seguretat i la salut dels banyistes, garantint un entorn segur i adequat per al gaudi de tots els usuaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *