Successos

Rescaten a quatre persones en kayak i tabla de surf que no podien eixir de l’aigua en Xàbia

Un helicòpter dels Bombers de la Dip. d'Alacant ha assistit als banyistes amb el suport d'una embarcació de la Creu Roja
Rescat en helicòpter / Bombers Dip. d'Alacant

A les 13:31h de la vesprada del dissabte, Emergències 112 de la Comunitat Valenciana ha rebut l’avís de socors de quatre persones que navegaven en caiac i taula de surf en la Granadella.

Pel que sembla, els banyistes es van veure atrapats per l’onatge i fent impossible tornar a terra pels seus propis mitjans. El report del 112, contava quatre persones, però finalment han sigut rescatades dos.

Fins al lloc s’ha desplaçat una embarcació de Creu Roja i un helicòpter de rescat HLC A-1 dels Bombers de la Dip. d’Alacant, que assistia als perjudicats perquè pogueren tornar a la costa. Des d’Emergències 112, es recalca el risc de navegar amb onatge i respectar les indicacions corresponents a les platges (tant als socorristes com a les banderes hissades a cada moment).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *