Esports

Reunions clau entre clubs valencians per a enfortir el Futbol i Futbol Sala Regional

Esborrany de la composició del Grup Sud de la Lliga Comunitat de futbol
Pilota Lliga Comunitat de Futbol / Javier Zamora

La setmana passada va ser testimoni d’importants reunions entre els representants dels clubs de futbol i futbol sala valencians, en una trobada marcada per l’intercanvi d’idees i propostes de millora per a la pròxima temporada.

Estes reunions, qualificades de molt productives, van servir per a abordar qüestions quotidianes dels clubs i per a preparar el terreny per a les novetats que es presentaran a votació durant l’Assemblea General de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) el pròxim 28 de juny.

Víctor Giménez, director de Competicions de la FFCV, va ser l’encarregat d’exposar el projecte de competicions que espera rebre llum verda en l’esmentada assemblea.

Grup Sud

En la Lliga Comunitat tot fa indicar que el Grup Sud quedarà compost pels següents equips. Rayo Ibense descendit de Tercera Divisió, els ascendits de 1ª FFCV; SC Torrevieja, Novelda Unió CF i Beniganim CF i els que ja estaven la passada campanya; Olímpic Xàtiva, UD Calpe, CD Eldense B, FB Redován CF, CFI Alacant, UE Tavernes, Hèrcules CF B, CD Dénia, CD Thader, Olleria CF i CF La Nucia B.

Un grup que haurà de ser ratificat en l’assemblea però que no és idèntic serà molt semblant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *