Successos

Una dona és rescatada al penyal d’Ifach amb una possible fractura de turmell

L'incident ha tingut lloc a uns 300 metres del cim a les 10:45 horas
Calp / Redacció

Aquest matí, al voltant de les 10:45, una dona de 40 anys ha estat rescatada al penyal d’Ifach després de patir una caiguda que li ha causat una possible fractura de turmell. L’incident ha tingut lloc a uns 300 metres del cim.

Els equips de rescat han actuat amb rapidesa, utilitzant un helicòpter per traslladar la dona al parc de bombers de Sant Vicent. Posteriorment, ha estat traslladada a l’hospital per rebre atenció mèdica.

Els serveis d’emergència han subratllat la importància de seguir les mesures de seguretat en zones muntanyenques, recordant que és essencial anar ben equipat i ser prudent en aquest tipus de terrenys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *