Esports

Tensió i espera en el CD Dénia: Assemblea i Eleccions imprescindibles

Pepe Carpi vol recuperar la il·lusió dels aficionats amb gent en la seua candidatura del futbol local amb ganes de treballar
Pepe Carpi en la seu del CD Dénia / Javier Zamora

El Club Deportivo Dénia es troba en un període d’expectació i preparatius clau, ja que els seus socis esperen la convocatòria de l’Assemblea Ordinària, vital per a conéixer l’estat actual de l’entitat i conducta amb l’elecció d’un nou president després de la fi del mandat de quatre anys de Juan Benavente.

La direcció del club, liderada fins ara per Benavente, ha sigut objecte de crítiques per part d’una facció d’aficionats, la qual cosa ha intensificat la cerca d’alternatives per al lideratge. En este context, Benavente ha reiterat la seua intenció de reelegir-se, presentant recentment un ambiciós projecte esportiu i social en col·laboració amb Álvaro Payá, proposat com a Director General.

Paral·lelament, Pepe Carpi, figura coneguda i respectada en l’àmbit del club, ha anunciat la seua candidatura per a la presidència, prometent revitalitzar l’entusiasme entre els seguidors i remeiar el progressiu desencantament que ha allunyat a moltes de les graderies de l’estadi Diego Mena.

Els estatuts del club dicten que l’assemblea ha de ser anunciada amb 15 dies d’antelació, als quals s’afigen altres 15 dies necessaris per a l’organització de les eleccions. Esta dilació ha causat una aturada tant en la planificació esportiva com en la gestió administrativa, complicant les negociacions amb l’entrenador i els jugadors.

El malestar entre els socis és palpable, urgits per la necessitat d’una assemblea que consideren ja tardana, atés que els informes econòmics i esportius haurien d’estar llestos després de més d’un mes des de la fi de la competició el 15 de maig. La comunitat del CD Dénia es troba a l’espera d’una resolució que definirà el curs futur del club, esperant que la nova direcció puga portar estabilitat i renovat èxit.

Un comentario en “Tensió i espera en el CD Dénia: Assemblea i Eleccions imprescindibles

  1. Trobe que urgix, el cambit tant generacional, economic, y de direccio, fins ara, este club a estat mal gobernat, en decisions partidistes, sense ningun criteri esportiu, no tenen els actuals dirigents, ningun tipo de proyecte realizable, ni ninguna direccio deportiva, lo millor pera tots, es que es produixca el cambit, es la meua opinio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *