Medi ambient

Dénia celebra el Dia Mundial dels Oceans amb l’alliberament de tortugues marines

Les set tortugues marines van nàixer a l'estiu passat a la platja de Dénia i han sigut criades a l'Oceanogràfic durant el primer any de vida
Tortugas / Redacción

Aquest dissabte 8 de juny, se celebra el Dia Mundial dels Oceans i Dénia ho commemorarà d’una manera molt especial. Set tortugues marines, nascudes l’estiu passat a la platja de Dénia i criades a l’Oceanogràfic durant els seus primers dotze mesos de vida, seran alliberades al mar.

Tortugas Dénia | Aj. Dénia

L’esdeveniment tindrà lloc a la Marineta Cassiana, específicament a la zona del Marge Roig / platja sense fum. L’alliberament de les tortugues està programat per a les 11:00 hores i s’invita a tots els interessats a assistir i acomiadar-se d’aquestes joves tortugues que emprendran una nova vida a l’oceà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *