Societat

Un ciclista belga recapta més de 2.000 euros per arribar a Calp des de Mouscron

Més de 2.000 quilòmetres separen la ciutat del Penyal del punt d'eixida
Arribada del ciclista a Calp / Aj. Calp

El ciclista belga Gaëtan Leconte ha arribat a Calp després de recórrer més de 2.000 quilòmetres amb bicicleta des de Mouscron (Bèlgica).

Esta és la distància que separa la ciutat de la província d’Hainaut, a la Regió Valona, on viu, de la ciutat del Penyal d’Ifach, on actualment residix la seua mare. Este trajecte tenia un objectiu solidari, ja que Leconte ha recaptat un euro per cada quilòmetre completat. Els diners es destinarà a la investigació a través de la Fondation contre le cancer. Este desafiament va tindre com a motivació a la seua mare, qui va ser operada amb èxit de càncer de mama fa un any.

En poc més de dos setmanes, Leconte va completar este recorregut, partint des de Mouscron el 21 de maig i arribant a Calp el passat cap de setmana.

L’assoliment va ser celebrat amb música, aplaudiments i abraços. Leconte va ser rebut per les autoritats locals, membres de l’Associació Alacant contra el Càncer, amb seu a Calp, i un grup de ciclistes que el van acompanyar durant els últims quilòmetres fins a la meta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *