Esports

Un ex del CB Calpe arriba a la banqueta dels Cleveland Cavaliers

Kenny Atkinson va ser base de l'equip calpí en la dècada dels 90 sent actualment entrenador en l'NBA
Kenny Atkinson dirigint un partit / Agencia

Kenny Atkinson ha sigut nomenat com el nou entrenador dels Cleveland Cavaliers, prèviament assistent de Steve Kerr en els Golden State Warriors, presa les regnes dels Cavaliers succeint a JB Bickerstaff, qui va ser acomiadat al final de la temporada després de l’eliminació en la segona ronda a les mans dels Boston Celtics, eventualment campions.

Atkinson no és un nom nou en el bàsquet, ni a España, on té arrels a través del seu matrimoni amb una sevillana. El seu vincle amb España també inclou la seua etapa com a jugador en el CB Calpe Aguas de València i els seus primers anys professionals en el Vino Toro Zamora abans d’aventurar-se en lligues d’Itàlia, França, Alemanya i Holanda.

La seua carrera en les banquetes va començar en el Racing de París, seguit de rols importants en l’NBA amb New York Knicks i Atlanta Hawks, i una notable etapa com a entrenador principal als Brooklyn Nets entre 2016 i 2020.

Atkinson s’enfronta al desafiament de liderar a un equip dels Cavaliers que compta amb l’estrela Donovan Mitchell i talents emergents com Evan Mobley i Jarrett Allen, amb l’objectiu de superar els recents obstacles i consolidar-se com a seriosos aspirants al títol.

Esta nova oportunitat per a Atkinson representa un moment crucial tant per a ell com per als Cavaliers, amb l’esperança que la seua experiència i enfocament renovat porten a l’equip a nous èxits en la competitiva Conferència Este de l’NBA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *