Successos

Un operari mor després de precipitar-se d’una bastida a Xàbia

L'accident ha ocorregut este mig dia mentres treballava al carrer Canal Nord

Un operari ha mort este dimarts al migdia després de precipitar-se des de la bastida on estava treballant en una finca del carrer Canal Nord (al costat del Canal de la Fontana adreça Via Augusta).

La Policia Local ha rebut un avís a les 13.00 hores d’este accident, immediatament s’han mobilitzat juntament amb l’ambulància de guàrdia de la Creu Roja de Xàbia. En arribar, els sanitaris han començat les maniobres de reanimació cardiopulmonar de l’operari.

A les tasques s’han incorporat, posteriorment, el metge i la infermera del Centre de Salut, però els seus esforços no han permés recuperar les constants vitals de l’home de 50 anys d’edat. La Guàrdia Civil ha iniciat una investigació de l’accident.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *