Societat

Una octogenària complix el seu somni en veure per primera vegada la mar

La Fundació Adopta un Avi ha traslladat a Calp a la dona per a viure esta experiència enfront de la platja
Josefa moments abans de complir el seu somni / Aj. Calp

Josefa ha complit hui un somni: poder veure la mar amb els seus propis ulls per primera vegada en els seus huitanta anys de vida. La Fundació Adopta un Avi, artífex d’este esdeveniment, ha traslladat fins a la platja de l’Arenal-Bol de Calp a la dona dins del seu programa de companyia.

Hui dia costa creure que una persona no siga capaç de veure la mar amb els seus propis ulls. Trepitjar l’arena i sentir la brisa com el podem fer els veïns i veïnes de la Marina Alta. Però Josefa Diaz Ruiz, natural de Membrilla (Ciudad Real) i resident a Madrid, no havia tingut eixa sort fins al dia de hui.

Josefa en contemplar la mar per primera vegada en la seua vida | Aj. Calp

Després de veure la mar per primera vegada ha decidit banyar-se els peus a la platja de l’Arenal. Però sorprén la seua pregunta en llevar-se la bena que els membres de la Fundació havien preparat moments abans d’arribar al punt clau: fins a on arriba la mar?

A la seua arribada a Calp ha sigut rebuda pel Tinent Alcalde Juan Manuel del Pi, l’edil de Benestar Social, Itziar Doval, i el regidor de Cultura Guillermo Sendra, que li han fet lliurament d’un quadre de Calp en record de la jornada.

Recepció de Josefa per part de l’equip de govern | Aj. Calp

Abans de tornar a Madrid, Josefa realitzarà una travessia amb un catamarà per a conéixer més de prop allò que va anhelar presenciar durant tant de temps.

Fundació Adopta un Avi

L’associació naix en 2014 i, des de llavors, s’ha convertit en un moviment social sent premiat en més de 20 ocasions en matèria d’emprenedoria i innovació social a nivell nacional i internacional.

Fins a la data, han realitzat més de 50.000 hores de companyia a més de 6.600 avis adoptats gràcies a la seua comunitat de més de 13.000 voluntaris i han coordinat més de 290 esdeveniments de socialització i compliment de somnis de persones majors. Actualment compta amb més de 250.000 usuaris registrats de 18 països.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *