Entrevistes Política

Vicent Grimalt: “Fas reunions de barri i, a vegades, van dos o quatre persones”

Entrevista, a Dénia FM, amb l'alcalde de Dénia en el balanç del primer any de la legislatura 2023-27
Vicent Grimalt, alcalde de Dénia / Alba Alborch

Aprofitant el primer any d’aquesta legislatura 2023-27, ha visitat el ‘primer café’ de Dénia FM, l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, amb 9 anys a l’esquena al capdavant de l’alcaldia.

Grimalt ha lamentat, en un primer moment, sobre la falta de participació de la ciutadania en la cita electoral del 9-J, a les eleccions europees. I a més d’incidir en la importància de les decisions que es prenen a Europa, en temes del nostre dia a dia, també ha assenyalat que la percepció de la ciutadania cap a les eleccions ha canviat respecte a anys enrere, respecte a la seua menor participació en mítings i actes polítics.

El que ha completat indicant que “l’associacionisme ja no existix pràcticament, no hi ha associacions de veïns que pressionen els polítics”, afegint que “fas reunions de barri i, a vegades, van dos, quatre o huit persones”.

Respecte al balanç polític, el munícipe ressalta la “política de continuïtat” portada durant aquests últims nou anys, i assegura sentir-se “satisfet amb els resultats que estem obtenint”.

Relació amb l’oposició

També s’ha pronunciat sobre la seua relació amb la resta de grups municipals de l’oposició i els seus líders: Pepa Font (PP), Félix Redondo (Vox) i Mario Vidal (Gent de Dénia).

Altres temes

Respecte a les queixes sobre el mal funcionament de la ITV (competència autonòmica), el primer edil ha explicat que l’Ajuntament té una parcel·la disposada per a cedir a la Conselleria per a muntar una estació provisional; però des de Conselleria se li ha comentat la problemàtica d’habilitar personal.

Quant a les partions, la setmana passada va estar present en una reunió, a Madrid, entre diputats del PSOE al Congrés amb representants de l’Associació d’Afectats per la Llei de Costes. Els representants polítics es comprometien a interessar-se en el Ministeri.

Un altre assumpte abordat ha sigut el de les obres públiques que s’estan escometent a la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *