Festes

Xàbia arranca els actes de Fogueres de Sant Joan amb la proclamació de les Reines 2024

Àngela Tachó i Claudia García van tindre una nit de foc, música i emocions
Proclamació d'Àngela Tachó com a Reina de Fogueres 2024 / Tino Calvo

Xàbia celebra el 75 aniversari dels Fogueres de Sant Joan amb una programació extensa, però per a gaudir d’estes festes, són necessàries les dos representants.

Comencem amb l’acte del passat divendres, en el qual vivim la proclamació de Claudia García com a Reina Infantil. La plaça de la Constitució es va omplir de familiars, veïns i amics per a donar la benvinguda a la seua volguda Claudia.

La nit va arrancar amb la imposició de les bandes als 70 joves que componen la Comissió Juvenil, representada pels presidents Laura Sánchez i Lucas Mata i als més de 100 xiquets i xiquetes que formen part de la Cort d’Honor Infantil. Lucía Bisquert i Gisela Esquinas, dames d’honor, van obrir el camí cap al final de la nit a la seua protagonista absoluta: la nova reina infantil, Claudia García.

El dissabte va ser el torn de la seua homònima; Àngela Tachó va ser proclamada Reina de Fogueres 2024 en una nit carregada d’emocions. Amb la recreació d’una ofrena de flors, la Quintà ‘A cabassaes’ va fer d’avantsala per a Àngela, que va arribar a la plaça sota la llum dels focus i l’apassionat aplaudiment del públic i companys de festes d’enguany.

Pots reviure estos actes amb la fotogalería d’Encert Calb que compartim a continuació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *