Festes

Xàbia celebra amb emoció el 75é aniversari de les Fogueres amb una ofrena floral

 El recorregut va finalitzar a la plaça de l'Església, on els participants van depositar les seues flors per a completar el tapís
Ofrena Xàbia 75é aniversari / Aj. Xàbia

Xàbia ha viscut una jornada plena d’emoció amb l’ofrena floral en homenatge al 75é aniversari de les Fogueres de Sant Joan. L’acte va comptar amb una nodrida representació de figures destacades de la història de les festes: reines, dames, presidents juvenils, de la quintà i de la comissió de festes van desfilar pels carrers principals del centre històric, rebent l’ovació d’una multitud de persones.

Un dels moments més emotius de la jornada va ser el pas de les que van ser reines en els inicis d’aquestes celebracions. Malgrat tenir entre 80 i 90 anys, aquestes dones van mostrar una energia i alegria contagioses, reflectint en els seus rostres l’emoció i l’orgull de representar Xàbia. Les seues expressions d’il·lusió van commoure el públic.

El recorregut va finalitzar a la plaça de l’Església, on els participants van depositar les seues flors per a completar el tapís floral organitzat per la Penya La Patxorra.

En aquesta ocasió especial, amb motiu del 75é aniversari de les festes, les imatges de Jesús Nazareno i Sant Joan presidien l’ofrena, rememorant l’antiga tradició de dedicar l’ofrena al Nazareno.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *