Esports

Xàbia: Epicentre de la Comunicació Esportiva i Turisme Esportiu

L'esdeveniment promet explorar l'impacte transformador de l'esport a la Marina Alta com a motor de notícies i atracció turística
Jardins del parador nacional de turisme de Xàbia / Ayto. Jávea

El Parador Nacional de Xàbia, el pròxim dimecres 12 de juny, es convertirà en el punt de trobada clau per a la jornada “Mitjans de comunicació i Turisme Esportiu”, organitzada per la Generalitat Valenciana. Este esdeveniment promet explorar l’impacte transformador de l’esport a la Marina Alta com a motor de notícies i atracció turística.

Desenvolupant Potencial Mediàtic

La sessió donarà inici a les 10.00 h amb un enfocament en el potencial de la comunicació esportiva en l’àmbit autonòmic i comarcal. Juan Botella, gerent de la S.Sr. Correcaminos, juntament amb Álex Heras, director de comunicació de València Ciutat del Running, compartiran les estratègies darrere de l’èxit mediàtic internacional de la Marató de València, proporcionant perspectives valuoses sobre com organitzar i promoure grans esdeveniments esportius.

Atletes a la Granadella Trail |CE Llebeig Xàbia

Celebrant la Singularitat Local

A les 10.45 h, l’atenció se centrarà en competicions singulars com la Granadella Trail de Xàbia i l’I Triatló Teulada Moraira, destacant el seu creixement i com estos esdeveniments estan modelant la identitat esportiva de la regió.

Ciclisme: Un Cas d’Estudi d’Elit

La sessió de les 11.30 h promet ser reveladora, amb la participació d’Ángel Caseroexciclista professional i director de la Volta a la Comunitat Valenciana; Aritz Arberas, director esportiu de l’equip LidlTrek; i Alejandro García, director del Parador de Xàbia. Junts, discutiran com la Marina Alta s’ha transformat en un destí clau per a l’entrenament d’elit en ciclisme, explorant el paper de la infraestructura i el suport local en este fenomen.

Impacte Comunitari de l’Esport

A les 12.45 h, Juan Zaragozí, director del Circuit a Peu a la Marina, abordarà com l’esport popular pot enfortir la cohesió comunitària i contribuir significativament al teixit social de la regió.

La jornada serà inaugurada per Nuria Montes, consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, juntament amb Rosa Cardona, alcaldessa de Xàbia, els qui emfatitzaran la importància de l’esdeveniment per a la projecció de Xàbia i la Marina Alta com a destins de turisme esportiu de primer nivell.

Esta sèrie de xarrades no sols destacarà la rellevància de l’esport en la promoció turística i mediàtica, sinó que també proporcionarà un marc de referència sobre com esdeveniments locals poden ressonar en el panorama internacional, consolidant a la Marina Alta com un epicentre d’activitat esportiva innovadora i atractiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *