Oci i temps lliure

Nebulossa es rodeja d’artistes per a celebrar el Zorra Fest

Ondara és el municipi escollit pel grup local per a celebrar el seu primer concert
Nebulossa / Redacció

Aquest dissabte 22 de juny, la plaça de bous d’Ondara acollirà la primera edició del Zorra Fest, un festival de música amadrinat per Nebulossa que aposta per la diversitat, la diversió i l’empoderament. L’esdeveniment comptarà amb artistes destacats com el trio Varry Brava, Almàcor, Sofía Coll, Sharonne, Vania Vainilla i les Pussy Drag Dolls.

Cartell Zorra Fest

El Zorra Fest no és un festival més, ja que combina un Superbingo Drag amb sessions de DJs i actuacions musicals d’artistes que van participar en el Benidorm Fest. El festival començarà a les 19:00 hores i el seu espectacle principal estarà conduït per Sharonne com a mestra de cerimònies, amb DJ Làuder i DJ Griego animant el pre-show i el post-show fins a la 1:00 de la matinada. Les actuacions tindran lloc a partir de les 21:45 amb Almàcor, seguit de Sofía Coll, Varry Brava i finalment Nebulossa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *