Entrevistes Primer Café

320 quintos gaudiran de la Festa Major de Dénia 2024

Entrevista, a Dénia FM, amb l'encarregat i algunes de les delegades de Quintos
Quintes 2024 i l'encarregat de quints de la Festa Major de Dénia / Alba Alborch

320 Quintos gaudiran de la Festa Major de Dénia 2024, en honor a la Santíssima Sang, a celebrar del 6 al 14 de juliol.

Al ‘primer café’, de Dénia FM, de la seua edició dilluns 1 de juliol, han estat algunes de les delegades de Quintos, i el seu encarregat: Arantxa Duque, Rosa Moreno, Mar Ordines, Àfrica Rincón i Juan Sapena, per aprofundir una mica més en el seu paper dins de les festes.

Enguany, ha assenyalat Sapena, hi ha 320 joves de la ciutat que conformen aquest gran grup, que participa, entre altres activitats del programa de festes, del repartiment dels llibres, de les coques (el dia del Major), i també en les carrosses (Festa d’Interés Provincial); i després tenen la seua festa més íntima a l’edifici de Joventut.

A aquest respecte, Sapena ha indicat la seua intenció, fa temps, que els Quintos tinguen un major protagonisme en les festes, igual que ocorre als pobles dels voltants de la Marina Alta; però “és una lluita perduda”.

Arantxa i Rosa són les encarregades de llançar el “chupinazo, el dissabte 6 de juliol. Per cert, aquest esperat acte que marca l’inici oficial de les festes ve amb novetats; ja que es retransmetrà en directe, des de la 92.5 de la FM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *