Societat

Condenados al Bordillo posa en marxa el programa “Gaudint l’Estiu 2024” per a persones amb capacitats diferents

La iniciativa es durà a terme durant juliol i agost
Activitats Condenados al Bordillo Dénia / Condenados al Bordillo

Un estiu més, Condenados al Bordillo posa en marxa el programa “Gaudint l’Estiu 2024” amb l’objectiu de donar continuïtat en el període estival a les activitats que realitza durant l’any.

El programa es durà a terme durant els mesos de juliol i agost, i comptarà amb la participació de més de 50 usuaris de l’associació amb capacitats i edats diferents. Per a poder realitzar el programa, es contractaran 11 treballadors, cinc dels quals són persones amb discapacitat.

Els dos objectius fonamentals del programa són oferir un xicotet descans als familiars i desenvolupar una sèrie d’activitats dirigides al col·lectiu de persones amb capacitats diferents per a fomentar la seua autonomia personal.

Les activitats que s’ofereixen són les següents:

Treball grupal: De dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 en les instal·lacions de l’I.E.S Maria Ibars. Participen diferents grups organitzats segons les seues característiques. Les activitats (recreatives, esportives, plàstiques, lectura, etc.) intenten promoure la participació més gran de tots els participants independentment de les seues capacitats.

Banys: A les vesprades, en les instal·lacions d’Aqualia i en les platges de Dénia. Aquest servei és dirigit als grans dependents (persones que es desplacen en cadira de rodes). L’aigua facilita la capacitat de moviment i desplaçament, oferint la possibilitat d’alliberar-se de les seues cadires de rodes per uns instants.

Senderisme i descansos: Recorreguts per diferents punts de Dénia (via verda, Montgó) i algun descans de cap de setmana.

Aquest projecte és una realitat gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Dénia, la Fundació Marqués de Dos Aguas i diversos particulars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *